Meistä

Jokaisella lapsen nimellä pitäisi olla oma nimipäivälaulu, oivallus tuli minulle opettajana esikouluryhmille msiikkipedagogi Sari Hopia kertoo.  Näin miten lapsen silmät syttyivät kun lauloille hänen nimellään onnittelulaulun.  Kukaan ei halua olla merkityksetön ja seinäkukkanen. Siksi Nimipäivälaulut soivat nyt.

Lauluvihkojen piirroksia tekevät sekä tekijöiden omat että myös tuttaviemme lapset. Lasten piirrokset kiinnostavat muita lapsia ja niistä löytyy aina mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Nimipäivälaulut sopivat parhaiten yli 4- vuotiaille. Pidemmälle ehtineet pikku pianistit voivat itse soittaa ja laulaa näitä lauluja. Laulunuotissa on melodia, sanat ja sointumerkinnät.

Toivomme elämyksellisiä, mieleenpainuvia ja tunnelmallisia hetkiä Nimipäivälaulujen sekä Ystävä välittää -aiheisten laulujen parissa.

Sari Hopia

on musiikkipedagogi, jonka musiikinopettajan työ aikuisten ja erityisesti lasten musiikinopettajana on kantanut hedelmää.  Laulajana, tuottajana, sanoittajana ja säveltäjänä hän on luonut musiikkiteatteria lastenmusiikin maailmassa. Nimipäivälaulut on yksi isoimmista projekteista.

Marko Rajala

on kasvatustieteen maisteri ja sanoittaja. Loistavana runoilijana hän osaa sanoittaa etenkin lastenmaailmaan iskeviä tekstejä.

Merja Karonsuo-Laine

on lauluntekijä, jonka runoissa lapsuuden kokemukset elävät uutta elämää aidolla riemulla.

Johanna Viksten

on lauluntekijä, teatteri- ja musiikki-ilmaisunohjaaja ja kulttuurituottaja, jonka käsialaa on Nimipäivälaulujen tunnuslaulu. Johannan ääntä kuulee myös elokuvissa Viiru ja Pesonen, Keksijäkylän Lotta sekä Jali ja suklaatehdas. Lisäksi hän tekee omaa lastenmusiikkia, ja hän on perustanut lastenorkesteri Hääppöset.

Mediassa

Varje barn är värt en egen sång

Musikpedagogen Sari Hopia har en dröm. Att skriva en sång för varje namn i almanackan. [...]

Joka lapsi saa oman nimipäivälaulun

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, kaikuu niin lasten kuin aikuistenkin merkkipäivillä. Työskennellessään eskariryhmän kanssa [...]

Media: Salon lastenlaulukaupungin sävellyskilpailun finaali-laulut

Finaali 2015 Finaali 2014